Wij maken
Digitale Producten

Wij maken digitale producten die de klant helpen. Van logo’s en huisstijlen tot websites en apps. Net als een boom die water uit vruchtbare grond gebruikt, zonlicht van de zon en andere voedingsstoffen gebruiken wij informatie om onze designs beter te maken. We zorgen dat deze beter aansluit bij het bedrijf en de klant zelf. Wij gebruiken verschillende methodes voor, tijdens en na het project om zo veel mogelijk informatie te vergaren. Hierdoor passen de producten nog beter bij de klant. Beginnend vanuit de vruchtbare grond bij het creëren van producten die uitgroeien tot werkende producten. Wij gebruiken de tools die nodig zijn voor het maken van een aantrekkelijk product.

User Experience Design

User Experience methodes worden gebruikt om websites en apps beter te maken. We zorgen er voor dat uw website gemakkelijk te gebruiken is voor u en uw bezoekers. Statistieken, analyses, prototypes en testen zijn belangrijk in het maken van een werkende user experience.

Huisstijlen

Merken zijn niet alleen logo’s en kleuren die in eerdere stadia zijn gedefinieerd. Merken moeten een bericht hebben, een strategie, een bepaalde manier van praten. Zij zijn een eigen persoon. Wij kunnen u helpen uw nieuwe of bestaande merk vanuit de grond op te bouwen.

Web & App Design

Apps en websites zijn tools dat elk bedrijf moet hebben, maar alleen als deze voor uw doelgroep werken. Zij moeten zijn aangepast aan de klant en de manier van communicatie. Een aantrekkelijk en wel doordacht design kan helpen bij het bereiken van uw doelgroep.

User Interface Design

De software die u gebruikt doet zijn werk, maar is het gemakkelijk te gebruiken en voldoet het aan uw eisen? Wij helpen u tools te ontwerpen die uw klanten en medewerkers nodig hebben en kunnen gebruiken.